Seikkailut

ELÄMYSPALVELUT
Teemme erilaisia köysitoiminta-aktiviteetteja, kuten kalliolaskeutumista, korikiipeilyä, puukiipeilyä tai matalaharjoiteratoja. Olemme järjestäneet korikiipeilyä Ruisrockissa, laskeuduttaneet kymmeniä porttarisankareita alas kalliolta ja pitäneet monia teemarasteja lapsiryhmille. Toimimme Turun ja Maskun lähialueilla, siellä missä meitä tarvitaan. Toiminnan ohjaajana toimii vain auktorisoituja köysitoiminnanohjaajia.

Köysitoiminta aktiviteetteihin liittyy aina riskejä - tiedostamme ne ja teemme kaikkemme, jotta toiminta on niin turvallista kuin se voi olla. Keinoja tähän ovat jatkuva kouluttautuminen ja kokemus sekä perusteellinen suunnittelu ja valmistautuminen. Joka tapahtumaa varten laadimme uuden tai otamme käyttöön jo olemassa olevan päivitetyn turvallisuussuunnitelman. Ylläpidämme ensiaputaitoamme ja Turun Seikkailupalvelulla on myös tapahtumanjärjestäjänä vastuuvakuutus vakuutusyhtiö Pohjolassa.

KORKEANPAIKAN TYÖT
Katoilla ja puissa pitää usein tehdä töitä, joissa tarvitaan ammattitaitoa ja turvavarusteita töiden turvalliseen suoritukseen. Työvalikoimaamme kuuluvat muun muassa: Lumen pudotukset, rännien tyhjennykset, kattojen harjaukset, hankalien oksien poistot ja muita korkealla tapahtuvia satunnaisia töitä.

Ennen urakkaluontoisia töitä annamme aina hinta-arvion etukäteen ja tuntitöinä teemme lähinnä lumen pudotukset taloyhtiöille. Vastuuvakuutuksemme ovat kunnossa ja hoidettu Pohjolan kanssa.